26196830 Min virksomhedsadresse

PROFIL

HVEM ER DIN TRÆNER
Jeg er årgang 1970 og den lykkelige ejer af min Papillon dreng Micky på snart 7 år. Micky havde en del i baggagen da jeg fik ham som 6 mdr. i form af usikkerhed, ryg smerter, angrebet af andre hunde, blevet misforstået når han tydeligt sagde "nej" til en anden hund m.m.
Dette kom til udtryk i reaktiv og aggressiv adfærd over for hvalpe, hanhunde, mennesker han ikke kender, når der for meget omkring ham osv. 
Det jeg har lært om dette, sammen med min faglighed og masser af træning er, når jeg dagligt møder og ser Micky hvor han er med masser kærlighed og rummelighed så kan jeg hjælpe ham så han kan få en tryg og glad hverdag. Dette betyder dog at vi ofte går udenom andre hunde og især større flokke for at forebygge og undgå konflikter. Vi bruger daglig leg på turen når han går løs og vi træner dagligt alverdens sjove tricks og aktiverings øvelser. Vi træner også selv på hold hos nogle top trænere og pt er vi igang med dogdancing.

UDDANNELSE
2014  Uddannet Hundetræner hos DDI 2014 
2017 uddannet & certificeret klikker træner  hos Karen Pryer Academy KPA/CTP som Professional dog trainer (grundlægger af klikker træning).

Jeg har undervist hold og enetimer siden 2015 med hvalpe, unghunde og voksne i hverdags-lydighed, håndtering og selvfølgelig alverdens tricks & aktivering.
Derudover holder jeg formen ved løbende at deltage på kurser, workshops, kurser m.m. bl.a. Clicker Expo med bl.a Ken Remirez, Chiraq Patel & Emma Parson. Hund & træning, Positivhundetræning, Lea Nor, Eva Bertilsson/Animal in Control, Elke Boxoen/Dogdancer, Ian Dunbar osv. 

VIDERE UDDANNELSE
2021 juli deltager jeg på 
Understanding, Managing & Modifying Problem Behaviours - by Chirag Patel 
2021 september deltager jeg på PRACTICAL PUPPY TRAINING INSTRUCTORS' COURSE (7-DAYS) by Chiraq Patel

Derudover har jeg over 20 års undervisnings erfaring fra alverdens holdtræning inden for fitness branchen/fridykning til coaching, førstehjælp og alt muligt andet. Mit fuldtid job idag er som serviceleder med personaleledelse i fokus. I min fritid ud over alt muligt med hunde, dyrker jeg yoga og fridykning.

MISSION
Min mission med Den Mobile Hundetræner er at tilbyde hundetræning der dagligt bidrager med høj værdi. Mit løfte er, du får skabt, et stærkt bånd med din hund, og dagligt bliver mindet om den kærlige gave det er, at have en firbenet ven i sit liv. jeg vil åbne døren hvor du møder hunden som et ligeværdigt væsen hvor ros er i fokus frem for kritik. Du vil som hund & ejer lære meget om dig selv sammen med hund.

VÆRDIER
Humor: Jeg ELSKER at have det sjovt når jeg underviserGrine
Passion: Jeg har hjertet med i alt min undervisning på træningspladsen og hjemme
Ambitiøs: Min lyst til at bidrage og hjælpe andre er større end frygten for at fejle.
Rummelighed: Jeg skaber plads og rum for forskelligheder og jeg er altid åben for nye tiltag, idéer og ris/ros.

© Denmobilhundetræner - Macrocom