26196830 Min virksomhedsadresse

TRICKS & AKTIVERING I KØBENHAVN NV

 

TRICKS & AKTIVERING max 5 hund ❤️        
Se ledige pladser på HUNDE AKTIVERING KLIK HER

Dette hold er til dig der elsker at samarbejde med din hund. Vi dykker ned i Tricks & Aktiverings øvelser som giver rig mulighed til at mental stimulere hunden ude og hjemme. Det kan også være du gerne vil bruge tricks til dogdancing, cirkus eller andet hvor kædning af flere øvelser er aktuelt. Jeg underviser ud fra den enkeltes niveau og avancere i jeres tempo. Har dog niveau inddelt holdene så du får det optimale ud af træningen

TRICK & AKTIVERING Hold 1
Her vil du blive klædt på med 2 grundlæggende teknikker der gør det så meget sjovere og nemmere når du træner forskellige tricks m.m. 

 • Håndtarget
  Her vil hunden lære at følge din hånd som en magisk magnet og herfra kan du med dit Håndtarget lære hunden alverdens sjove tricks m.m. Hertil følger også øvelsen Snudedut som går ud på hunden kan komme hen til din hånd. Dvs en øvelse hvor hunden følger hånden og en hvor hunden kommer hen til hånden. Disse kan udvikles videre til at kunne fastholde Snudetarget eller anden kropsdel på et opjeckt. Du vil samtidig lære hvordan du fader håndtarget ud, inden signalpåsætning.
 • Shaping
  Vi har en færdig øvelsen vi gerne vil lære hunde foreksempel to poter på en kasse. Øvelsen deler vi op en flere delmål ud fra et systematisk setup så hunden vil opleve succes hele vejen dertil. Denne teknik er genial til at udvikle hundens kreativitet, problemløsning, vedholdenhed og selvtillid.

 • Signal påsætning
  Til disse to teknikker vil du blive introduceret til at sætte er verbalt signal på den færdige øvelse/tricks og forstå forskellen på signal påsætning på to forskellige teknikker. Næste skridt vil være at lære hunde at "vente på signal"

Det her er klikker træning som du blive blive kniv skarp til. Ingen lokning med godbidder.
Vi træner 6x med max 5 på holdet

TRICKS & AKTIVERING Hold 2
Her træner vi videre fra hold 1. Jeg bestræber mig på altid at møde dig og din hund i øjenhøjde og bare vejen til succes med et smil og humor. Inden holdstart  er der mulighed for at byde ind med dine ønsker som eksempel øvelser fra færdigheds-prøverne. Kurset inkludere lukket facebook gruppe med dagens øvelser, videos m.m. Vi nørder videre og lære mere om:

 • håndtering/timing af markør og belønninger
 • opbygning af en øvelse fra a-z med med teknikkerne 
  Håndtarget og Shaping 
 • signalpåsætning - hvordan
 • hunden udvikler kropsbevidsthed/kontrol gennem brug af bl.a. targets og platforme som bl.a styrker hunden kreativitet, selvtillid, vedholdenhed og evne til problemløsning
 • leg som forstærkning til øget indlæring og motivation
 • Vi hygger og har det sjovt når vi arbejder med vores kære hund
 • KLIK HER INSPIRATION & KLIK HER

Vi træner 6x og max 6 hunde på holdet

Obs For at deltage er det en klar fordel at din hund har lært basal grundtræning på tidligere holdtræning - kontakt mig endelig for en snak KLIK HER

Prøv holdet Tricks & Aktivering i København NV hos Den Mobile Hundetræning.
Foto: Micky

 

 

 

Lær sjove hunde tricks med din hund i København NV
Foto: Micky

Er du også tossed med at lave sjove hundetricks med din hund så holdet Hos Den Mobile Hundtræner måske noget for dig
Foto: Micky

Vil du også lære din hund sjove hundetricks. Vi har det sjovt mens vi træner i København NV
Foto: @odinthewhitegermanshepherd

Holdet Tricks & Aktivering er super effektiv mental aktivering med din hund. Vi træner i København NV
Foto: Micky

© Denmobilhundetræner - Macrocom