26196830 Min virksomhedsadresse

GRUNDTRÆNING I KØBENHAVN

GRUNDTRÆNING / HVERDAGS-LYDIGHED "hver anden uge"  UDSOLGT
Dette hold er til jer der måske har gået til hvalpe eller unghunde træning eller måske aldrig kom igang. Vi træner videre med de basale grundøvelser hvoriblandt indkald er en af mine absolut favoritter,  træning i miljøet efter behov og selvkontrol. Båndet mellem hund og ejer styrkes yderlig med simple øvelser, leg og motivation. Derudover brugbare tips der gør hverdagen let, sjov og effektiv, samt lukket facebook gruppe med dagens øvelser m.m. 

wisky.jpg

Kurset inkludere en TEORI/PRAKTISK session på Bella Dyreklinik uden hund.  Vi kommer bl.a omkring håndtering. Hvalpe fra hvalpeholdet er med, hvor i vil se simple håndterings teknikker i praksis. OBS Denne aften er til jer der ikke har deltaget tidligere, såfremt den er skemalagt i
forbindelse med hvalpetræning.


Miljøtræning
Vi træner videre på grundøvelser og gør dem gradvist svære.  Øvelserne tages i brug i forskelligt miljø som, gå tur ved trafik, larm, passering af cyklister, løbere m.m. Indkalds teknikker vil blive styrket endnu mere på lidt plads og så i bevægelse på tur, så hunden kommer når du kalder.

ØVELSER:
- kontakt
- snudedut/dirigering (target)
- selvkontrol
- gå turen
- leg
- håndtering
- indkald
- ro m.m.
- VIGTIGST glæden ved at samarbejde :o)

OBS
Hvis i aldrig har gået til træning kan en enetime evt. blive påkrævet,
kontakt mig venligst for mere info.

Vi træner 6 gange og max 6 hunde på holdet

© Denmobilhundetræner - Macrocom